Vaxning Varberg

 

OBS

Sidan är under uppbyggnad

Salong Annie tel.0736901948

3d ögonbryn Halland

Vaxning Varberg

 

Salong Annie erbjuder vaxning ben Varberg. Hos Salong Annie kan du känna dig omhändertagen av professionell personal när du utför behandlingen vaxning ben Varberg. Att utföra vaxning ben Varberg är bara ett telefonsamtal bort, ring oss på Salong Annie så bokar vi in dig när du har tid. Vi vill att det ska kännas enkelt och smidigt när du vill utföra vaxning ben Varberg.

 

Vi tar effektivt bort oönskat hår- vaxning Varberg

 

Hårborttagning med vax är det vanligaste för fina släta ben och armar men också för armhåla, bikinilinje och överläpp. Vax läggs på området och rycks snabbt bort mothårs med en remsa.

 

Brasiliansk vaxning är namnet på vaxning av intima områden. Vaxet är flytande och läggs på med en spatel. När vaxet stelnat rycks det bort med en remsa. 

 

Rekommenderad utväxt för intimvaxning/bikinivaxning är ca 0,5-1 cm, om håret är längre rekommenderar vi att ni klipper hemma för att få bättre resultat och behagligare behandling.

 

 

 

.

Boka tid för vaxning Varberg hos Salong Annie

 

Salong Annie vill erbjuda våra kunder de bästa behandlingarna i kombination med god service, hos oss kan du både känna dig trygg och bekväm oavsett vilken behandling du valt. Hur länge har du tänkt på att du vill boka vaxning?

Många av våra kunder berättar för oss att de hade skjutit på det länge

innan de till slut tog kontakt med oss. Det finns ingen anledning för dig att vänta längre än du redan har gjort så låt oss hjälpa dig redan idag!

Kontakta oss för en konsultation så berättar vi vad vi kan göra för att få det bästa resultatet!

En luftig och ren miljö ger dig som kund den mest avslappnade vaxningen. Kan du slappna av under din behandling kom till oss

så ska vi ta hand om dig på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss för en konsultation så berättar vi vad vi kan göra för att få det bästa resultatet!

 

Varmt välkomma till oss för en bra stund – Salong Annie

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved