Tatueringsborttagning varberg

 

OBS

Sidan är under uppbyggnad

Salong Annie tel.0736901948

3d ögonbryn Halland

Tatueringsborttagning Varberg

Salong Annie erbjuder tatueringsborttagning Varberg. Hos Salong Annie kan du känna dig omhändertagen av professionell personal när du vill göra en tatueringsborttagning Varberg. Tatueringsborttagning i Varberg gör vi med laser. Vi använder den absolut senaste lasertekniken inom tatueringsborttagning i Varberg, en Q-switchad nd:Yag-laser. Det är en utav de kraftfullaste lasrarna på marknaden. Det är mycket säkert att ta bort en tatuering med vår maskin. Risken för ärrbildning och andra komplikationer är minimalt, cirka 4 %.

 

Tatueringsborttagning i Varberg med YAG laser

 

Ungefär en miljon svenskar bär på en eller flera tatueringar. Detta gör svenskarna till världens mest tatuerade i förhållande till befolkningen. När så många människor bär på tatueringar finns det naturligtvis en stor efterfrågan på att bli av med dem. Många av våra kunder som bokar tatueringsborttagning Varberg har givetvis lite frågor innan behandlingen. Fungerar det på alla, gör det ont, hur många behandlingar behöver man göra? 

 

Därför rekommenderar vi att du bokar en kostnadsfri konsultation hos oss innan din tatueringsborttagning Varberg så hinner vi gå igenom alla frågor och bestämma en lämplig behandlingsplan för just dig.

 

.

 

Boka tatueringborttagning Varberg hos Salong Annie

 

Salong Annie vill erbjuda våra kunder de bästa behandlingarna i kombination med god service, hos oss kan du både känna dig trygg och bekväm oavsett vilken behandling du valt.

 

För att ta bort din tatuering använder jag mig av en Q-switchad Yag-laser som är den absolut senaste och effektivaste inom lasertekniken som finns idag.

Behandlingen går till så att lasern riktas mot huden, ger ifrån sig en ljuspuls som träffar pigmentkorn i tatueringen. pigmentkornet sprängs då sönder och tas upp av dina vita blodkroppar. Det tar 3 till 12 behandlingar innan man ser slutresultatet. De flesta tatueringar kommer att försvinna efter dessa behandlingar men i vissa fall krävs det fler.

 

Kontakta oss för en konsultation så berättar vi vad vi kan göra för att få det bästa resultatet!

 

Tatueringsborttagning Varberg- Salong Annie

 

 

Copyright © All Rights Reserved