Ta bort tatuering varberg

 

OBS

Sidan är under uppbyggnad

Salong Annie tel.0736901948

3d ögonbryn Halland

Ta bort tatuering varberg

 

Salong Annie erbjuder dig att ta bort tatuering Varberg. Hos Salong Annie kan du känna dig omhändertagen av professionell personal när ta bort tatuering Varberg. Ta bort tatuering Varberg gör vi med laser. Vi använder den absolut senaste lasertekniken inom tatueringsborttagning i Varberg, en Q-switchad nd:Yag-laser. Det är en utav de kraftfullaste lasrarna på marknaden. Det är mycket säkert att ta bort en tatuering i Varberg med vår maskin. Risken för ärrbildning och andra komplikationer är minimalt, cirka 4 %.

 

Ta bort tatuering Varberg med YAG laser

 

Ungefär en miljon svenskar bär på en eller flera tatueringar. Detta gör svenskarna till världens mest tatuerade i förhållande till befolkningen. När så många människor bär på tatueringar finns det naturligtvis en stor efterfrågan på att bli av med dem. Många av våra kunder som bokar tid för att ta bort tatuering Varberg har givetvis lite frågor innan behandlingen. Fungerar det på alla, gör det ont, hur många behandlingar behöver man göra? 

 

Därför rekommenderar vi att du bokar en kostnadsfri konsultation hos oss innan du ska ta bort tatuering Varberg så hinner vi gå igenom alla frågor och bestämma en lämplig behandlingsplan för just dig.

 

 

Boka tid för att ta bort tatuering i Varberg hos Salong Annie

 

Salong Annie vill erbjuda våra kunder de bästa behandlingarna i kombination med god service, hos oss kan du både känna dig trygg och bekväm oavsett vilken behandling du valt.

 

För att ta bort din tatuering använder jag mig av en Q-switchad Yag-laser som är den absolut senaste och effektivaste inom lasertekniken som finns idag.

Behandlingen går till så att lasern riktas mot huden, ger ifrån sig en ljuspuls som träffar pigmentkorn i tatueringen. pigmentkornet sprängs då sönder och tas upp av dina vita blodkroppar. Det tar 3 till 12 behandlingar innan man ser slutresultatet. De flesta tatueringar kommer att försvinna efter dessa behandlingar men i vissa fall krävs det fler.

 

Kontakta oss för en konsultation så berättar vi vad vi kan göra för att få det bästa resultatet!

 

ta bort tatuering varberg- Salong Annie

 

Copyright © All Rights Reserved