Naglar Varberg

Naglar Varberg

Naglar Varberg? Salong Annie gör alla typer av naglar Varberg. Söker du naglar i Varberg så erbjuder vår nagelsalong allt inom naturlig nagelvård med hög kvalitet i en avslappnande atmosfär. Vi som jobbar här är erfarna terapeuter med gedigna utbildningar inom manikyr, pedikyr och inom alla konstmaterial. Du kan komma till oss för nagelförlängning med akrylnaglar eller gelénaglar. Vad du väljer beror på vilka behov och önskemål du har om färg, form, hållbarhet, hur fort dina naglar växer och hur du använder dina händer/naglar.

Naglar Varberg- Till fest eller till vardags? 

Det finns ingen bättre känsla än när man just kommit från salongen och gjort sina naglar Varberg. Många av våra kunder njuter av känslan till vardags och har alltid fina naglar. En del kommer till oss när det är dags för fest. Oavsett så är det alltid fint att ha iordning gjorda naglar.

Boka tid hos Salong Annie när du vill göra naglar Varberg

Vi försöker alltid hitta en tid som passar dig. Det finns ingen anledning för dig att vänta längre än du redan har gjort så låt oss hjälpa dig redan idag
Kontakta oss för en konsultation så berättar vi vad vi kan göra för att få det bästa resultatet eller boka direkt!
Salong Annie tar gärna hand om dina naglar i Varberg

Naglar är en av de sista delarna av vår kropp för att ta emot blod och näringsämnen under perioder av sjukdom. Därför är nagelspricka en signal att det finns brist på vitaminer eller mineraler. Men det är inte hela sanningen. Hur du tar hand om dina naglar är också viktigt

De finns många nagelsystem för att skapa konstnaglar men de tre vanligaste är; Poli gel, gelé och glasfiber/silke. Alla konstmaterial använder akryl i någon form och den största skillnaden mellan systemen är egentligen hur de appliceras. 

Varmt välkomma till oss för en bra stund och fina naglar – Salong Annie